...
Statens vegvesen har registrert dekkeskader for over 5,4 millioner kroner etter NATO-øvelsen Cold Response i vinter. Bildet er fra Colde Response i 2009. Foto: Erik Drabløs, Forsvarets mediesenter/ANB

Krever 5,4 mill for veiskader

Statens vegvesen ber Forsvaret betale over 5,4 millioner kroner i erstatning for veiskader etter en NATO-øvelse i vinter.

Publisert 05.08.2012 kl 20:27 Oppdatert 05.08.2012 kl 20:34

Tips en venn på e-post:Det kommer fram i en brevveksling mellom de to etatene, melder Nye Troms.

Statens vegvesen har registrert dekkeskader for over 5,4 millioner kroner etter NATO-øvelsen Cold Response i vinter. Øvelsen foregikk hovedsakelig langs E6 mellom Bjerkvik og Nordkjosbotn i Troms.

Vegvesenet skriver ifølge NRK at de er bekymret for en stadig økning i dekkeskader etter slike øvelser.

Samtidig som sliteskadene på veien er store, påpeker Vegvesenet at det har funnet betydelig færre skader på autovern, skilt og brøytestikker sammenlignet med tidligere øvelser. Dette betegnes som en positiv utvikling. (ANB-NTB)

På forsiden nå


Forsker og anestesilege: Arne Skulberg (38), opprinnelig fra Spydeberg, deltar i Forsker Grand Prix med en nesespray som er utviklet som motgift ved overdoser av heroin. Han jobber som anestesilege i Oslo og forsker ved NTNU i Trondheim.

Han har laget en nesespray mot overdose

Arne Skulberg er med i et forskerteam som har utviklet en en helt spesiell nesespray som motgift ved heroinoverdose.

...

Mulighetene - ser du dem?

«Stemmer de tallene eller et slik prosjekt en milliard kroner dyrere burde det ikke skremme rikspolitikerne. Kostnaden for motorvei er omtrent på samme nivå.»

...

Nå kan du endelig parkere her igjen

Deler av Guderudkvartalet er ryddet og kan igjen brukes til parkering.

...

Solberg vant VM-runde med fem tusendeler

Så tett var det, da Petter Solberg vant dagens VM-runde på legendariske Estering i Tyskland. Fem tusendeler foran Mattias Ekstrøm.